Olimme pari päivää viime viikolla vanhempieni luona Espoossa. Tuntui jotenkin kodikkaalta olla siellä, kun vietimme itsekin samoissa maisemissa kolme viimeistä vuotta. Espoossa oli jo täysi kevät (tosin nyt sielläkin kuuluu olevan lunta ja pakkasta), leskenlehdet kukki ja nokkosperhoset lenteli. Keräsin vähän omenanoksia ja seppelvarpua (jossa oli jo hiirenkorvat!) äidilleni maljakkoon, saa nähdä, tuleeko omenoihin paljon kukkia.

Kävimme tämän pienen matkan aikana leikkimässä yhden Olarin äidin ja hänen poikansa luona. Hassua, kuinka eri kokoisia meidän pojat oli, vaikka ikäeroa on vain viikko! Ja jossain vaiheessa kokoero voi keikahtaa täysin päälaelleen.

Saimme myös hyviä uutisia, joihin liittyen kävimme ajelemassa Espoon rannikolla. Niistä kuitenkin sittempänä, kun tulevat täysin ajankohtaisiksi, mutta ensi kesänä saattaa olla ihan uudet kuviot, kun mennään mummille ja papalle viettämään lomaa.

kuva%202-19-normal.jpg

Suurpellossa lenteli ihan oikeitakin perhosia näiden lisäksi.

kuva%203-19-normal.jpg

Ja puiden oksilla taisi laulaa ihan oikeitakin lintuja.

Kävimme yhtenä päivänä Tapiolassa, kun siellä tulee nykyään käytyä niin harvoin. Ei ollut kyllä mikään hukkareissu, sen verran sieltä tarttui mukaan kaikkea kivaa kotiin!

kuva%204-12-normal.jpg

Voin todella suositella Heikintorin edessä olevaa ranskalaista leipäkojua, hyvä palvelu ja hyvät leivonnaiset. Nämä oliivileivät ostin evääksi itselleni ja Baby K:lle (ja katsokaa, mikä ihana pussi!).

kuva%204-13-normal.jpg

Limoviikunamme sai uuden "ruukun". Tarkoituksena on löytää keltainen suojaruukku, mutta toistaiseksi sellaista ei ole vielä löytynyt tarpeeksi isossa koossa. Kun oikea ruukku löytyy, tämä pääsee parvekkeelle yrttiviljelysäkiksi.

Istutuspussi // Stockmann

kuva%201-17-normal.jpg

Kun aurinkoa alkaa olla enemmän, tekee mieli myös enemmän väriä. 

Melli Mello -servetit ja -kassi // Eurokangas

Finlayson -tiskirättti // Stockmann

kuva%202-20-normal.jpg

Baby K saa huoneeseensa vihdoin uudet verhot tylsän valkoisen tilalle. Koska kattolamppu ja aiemmin ompelemani viirinauha ovat pääasiassa vihreää ja sinistä, päädyin verhoissa samoihin väreihin.

Herrasmanni-kangas // Eurokangas

Juliste // Ikea

Kävimme myös Ikeassa, sinne oli tullut kaikkea uutta ja nättiä! Sain paljon ideoita ja inspiksiä, joten pitää tehdä isin lomalla uusi reissu sinne.

Oli hassua tulla kotiin. Jotenkin täällä näytti avarammalta ja valoisammalta kuin muistinkaan. Ja samalla taas muisti, kuinka arki pyörii normaalisti.

kuva%205-6-normal.jpg

Mummin ja papan sunnuntaivierailulta jäi keksejä, jotka eivät aivan mahtuneetkaan suureen keksipurkkiin, joten herkuttelin ne omassa rauhassani ennen isin kotiintuloa.

Helmililja ja ruukku // Stockmann

Aino Aalto -lasi // Iittala

Karahvi // Ikea

Pulahtakaa aurinkoon ja (toivottavasti) viimeisiin lumiin!

-sofia