Isi oli tänään vapaalla ja ehdimme vähän laittaa kotia joulukuntoon ennen joulua. Heti, kun kuusi oli saatu sisään, alkoi tuntua jouluiselta, ja isi äsken totesi sohvalta, että nyt on jo vähän joulufiilistäkin.

kuva%205-2-normal.jpg

Tämä hauska puinen poro matkasi luoksemme Iso-Britanniasta eräältä kaverilta ja sai paikan olohuoneen korkealta ikkunalta.

kuva%204-2-normal.jpg

Tämäkin koriste tuli Iso-Britanniasta eräältä toiselta kaverilta (näitä on neljä erilaista, ne tuovat mieleeni noitarummun).

kuva%203-5-normal.jpg

Joulukuusemme valmiina! Saimme kaupan viimeisen tähden. Vielä, jos löytäisimme osan kultaisista koristeista, jotka menivät muutossa jonnekin hukkaan...

kuva%203-2-normal.jpg

Hyasintti ehtii juuri sopivasti jouluksi kukkaan. Joulukorttitelineet ovat täyttyneet mukavasti ja muutamia kortteja on pitänyt laittaakin vähän muuallekin.

kuva%202-3-normal.jpg

Tämän koristeen saimme kummitädiltä Saksasta. Se on kipsiä ja mukana oli välineet sen koristeluun.

kuva%201-3-normal.jpg

Ostimme vielä viimehetken heräteostoksen isin kanssa, valokranssi olohuoneen ikkunaan. Se loistaa niin kauniisti verhon läpi.

kuva%201-2-normal.jpg

Leivoin eilen aimokasan pipareita ja torttuja. Valitsin tämän vuoden muoteiksi lumihiutaleet ja linnut. Toivottavasti näitä säästyisi jouluunkin jokunen, en ehkä ehdi enää leipomishommiin.

Nyt romanttisen joululeffan pariin! Ihanaa joulunaikaa kaikille!

-sofia