Baby K kävi tänään 8 kuukautis lääkärineuvolassa. Kaikki oli oikein hyvin. Lääkäriä vähän hämmästytti hampaiden paljous Baby K:n suussa, niitä kun on jo seitsemän. 

Äidistä tuntuu, että elämä alkaa pikkuhiljaa tasaantua ja hakeutua takaisin vanhoihin turvallisiin uomiinsa. Kävin eilen ja tänään vähän kaupoilla, kun tällä viikolla on kaksi tilaisuutta, joihin ei kehtaa ihan trikoopaidassa ja vanhoissa farkuissa mennä. Ihanaa saada vähän erilaista ohjelmaa, kun päivät menevät yleensä niin samoissa ympyröissä.

Huomenna isi on vapaalla ja viettää laatuaikaa Baby K:n kanssa, kun äiti tapaa parhaan kaverinsa, joka on juuri palannut Suomeen ainakin vähän pysyvämmin. Illalla menemme vielä vähän epäselvällä porukalla erääseen kutsuvierasennakkonäytökseen, johon siis hain "smart casual" -asun eilen. On muuten todella vaikeaa löytää tällä hetkellä kaupasta jotain muuta kuin 'toimistovaatteita' tai villapaitoja! 

Lauantaina onkin luvassa ravintolailta kauniissa syysmaisemissa vähän isommalla kaveriporukalla. Kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia!

Nyt vetäydymme Baby K:n kanssa viltin alle lämpimään torjumaan orastavaa flunssaa. Heippa!

-sofia