Veijari täytti tänään puoli vuotta ja sen kunniaksi hänelle oli toissayönä tullut kaksi alahammasta! Hän on myös viikon aikana oppinut punnertamaan itsensä konttausasentoon ja pumppailee siinä edestakaisin valmiina lähtemään liikkeelle, välillä hän pääseekin jo hieman eteenpäin, kun takapää pumppaa sen verran voimakkaasti.

Meillä kävi tänään myös vieraita, isosetä ja isoisotäti. Taas oli siis lupa herkutella! Päivä on mennyt yllättävän kevyesti, vaikka kelloja siirrettiin viime yönä ja pelkäsimme poikien rytmin menevän sekaisin. Viikari päätti kuitenkin eilen mennä tuntia myöhemmin nukkumaan, joten hän korjasi rytmin itsestään. Aamulla ehdimme katsoa lastenohjelmat, siivota ja käydä kirkossa, kun kirkossamme oli lastenkirkko. Olimme aivan yllättyneitä, kuinka hyvin Viikari jaksoi istua paikallaan koko tunnin ajan (toki pari pientä toiminnallisempaa osuutta kuului tähän kirkkohetkeen, jolloin pääsi jaloittelemaan)! Eikä Veijarikaan hassummin ollut.

kuva%201-28-normal.jpgkuva%202-31-normal.jpgkuva%205-13-normal.jpg

Eilen Äiti sai vapaahetken, kun Mummi ja Pappa tulivat hoitamaan poikia ja Äiti meni piirtelemään Kuvataideryhmään. Tällä kertaa aihe oli hyvin terapeuttinen, kun piirroksiin piti kuvata hyvin abstraktilla tavalla (oman elämän) vaellus. Yllättävästi siitäkin sekamelskasta alkoi punainen lanka löytymään ja tarina kehittyä. 

kuva%203-29-normal.jpg

Viikolla kävimme poikien kanssa tietenkin kerhoissa, joissa on aina hauskaa. Lisäksi kävimme Helsingissä, ihan vain kävelyllä. Oli rentouttavaa kävellä koleassa säässä karua Espaa pitkin, eikä ollut kiire mihinkään.

kuva%202-30-normal.jpgkuva%201-27-normal.jpg

Huomenna onkin taas jo uusi viikko ja kerhopäivä. Ja mikä parasta, Isin vapaapäivä!

Hauskaa uutta viikkoa

-sofia

kuva%204-21-normal.jpg