Hain kellarista ompelukoneeni pitkästä aikaa. Ompelin viimeeksi jotain joulujuttuja ja nyt tein ihanan kesäisiä töitä.

Kävin toissapäivänä Ikeassa Baby K:n kanssa, kun menimme hakemaan kahdelle parvekeruukullemme aluslautasia, mutta 'eksyin' tietysti muillekin osastoille. Mukaan tarttui siis uusia, ihania kankaita ja ideoita sekä uusi unipussi (6-18kk) Baby K:lle, kun entinen (0-6kk) alkaa olla lyhyt.

IMAG1062-normal.jpg

Tein kaksi tyynynpäällistä ja kangaskorin Baby K:n tulevaan huoneeseen. Tyynynpäällisissä on takana "läppä" tuosta raitakankaasta, jonka alta saa vaihdettua sisustyynyn. Kankaat eivät ehkä ole ihan poikamaisimpia, mutta sini-vihreissä ei ollut yhtä hauskoja aiheita.

IMAG1066-normal.jpg

Tämän 3,5-metrisen viirin eli "buntingin" idean sain brittikavereiltani, kun mietin tuparilahjaa kälyni perheelle. Sain kaksi kärpästä samalla iskulla, kun mietin jämäpaloille hyötykäyttöä. Sopii varmasti hienosti 6-vuotiaan tytön huoneeseen.

IMAG1067-normal.jpg

Tämä kirjekuorilaukku oli syntymäpäivälahja äidilleni. Oikeastaan mietin, kuinka paketoisin hänen lahjansa, joka oli jo kirjekuoressa. Pelkkä nauha tuntui tylsältä ja paperi paperin päälle typerältä, niinpä päädyin ompelemaan jotain käyttökelpoista.

Seuraava projekti odottaa jo eteisen lipaston päällä; siskoni pyysi ompelemaan kangaskorin kaverilleen. Hiukkasen kädet hikoaa jo, kun olen enempi fiilisompelija, joka ompelee päästä eikä kaavoista. Siskoni ostama kangas on sen verran nafti, että siitä saa juuri tietyn kokoisen korin, joten tilaa virheille ei ole.

-sofia