Viime viikko oli taas täynnä ohjelmaa. Kävimme isotädin kanssa hoitamassa vähän asuntoasioita ja hyvältä näyttää! Tiistaina menimme kuuntelemaan Iltasoittoa Helsinkiin ja eilen olimme Soitinpuistossa. 

Tämä päivä on mennyt vähän asioita järjestellessä. Saimme vihdoin varattua meille ja ystävillemme pöydät Suomenlinnan Panimosta, kun meillä tulee isin kanssa vuosi täyteen aviossa. Juhlimme tosin ystävien kanssa vasta vähän oikean ajankohdan jälkeen. Varmasti loistoilta tulossa, kun pääsee taas pitkästä aikaa näkemään kaikkia ja saa vaihdettua enempi kuulumisia!

Jotenkin vähän "masentaa" tämä kuumuus ja aurinko. Odotan jo niin innolla syksyn viileitä ja sateita. Baby K:n uudet sadevaatteetkin ovat niin ihanan pirteät, että tekisi mieli päästä niitäkin jo testailemaan. Mutta eiköhän tässä vielä ehdi nauttia pimeistä syysilloistakin ihan tarpeeksi...

Viikonloppuna on muuten Siivouspäivä! Mekin järkkäämme kummitädin kanssa oman kirppiksen, kun sekä me että kummitäti muutamme piakkoin, joten vanhasta tavarasta täytyy päästä eroon. Tervetuloa tekemään löytöjä! (Lisätietoa meidän torista: https://www.facebook.com/events/160267024168457/?ref=14)

-sofia

DSC_0716-normal.jpg

DSC_0786-normal.jpg

DSC_0772-normal.jpg