Olemme ehkä vihdoin päässeet takaisin arkirytmiin kesän jälkeen ja nyt on taas aikaa kirjoittaa vähän kuulumisia tännekin. Kaikkia tekemisiämme en nyt jaksa eritellä, mutta kerrottakoon, että olemme käyneet Asikkalassa lunastamassa häälupauksiamme, yöpyneet Vääksyssä 'hotellissa', vierailleet mummulla ja vaarilla, käyneet Marjamäen Pajutilalla sekä Koiramäen pajutallissa, nauttineet Helsingin Juhlaviikkojen ilmaisohjelmasta (Kaupunkitorvikonsertista ja Iltasoitosta), ihmetelleet puutarhavempaimia Lepaa 2013 -näyttelyssä (samalla, kun äiti kävi tekemässä HOPSin tulevalle vuodelle) ja kannustaneet kummitätiä hänen ensimmäisellä kokomaratonillaan Helsinki City Marathonilla.

Tällä hiljaisella välillä äiti on myös hurahtanut aasialaiseen keittiöön: sen keveyteen, helppouteen ja makuihin. Luvassa erilaisia wokkeja siis! Kävimme toisen kummitädin kanssa vähän tutkailemassa valikoimaa Hämeentien aasialaisissa ruokakaupoissa, ja luulen että kohta täytyy päästä takaisin, kun homma alkaa olla tutumpaa.

Ainiin! 6 kk neuvolassakin tuli käytyä. Sieltä saimme opastuksen 1-vuotiaaseen asti, vaikka välissä on vielä 8 kk lääkäri. Viikon päästä aloitamme sormiruokailun, kahden kuukauden päästä voimme aloittaa hapanmaitotuotteet ja kolmen kuukauden päästä siirrymme maistelemaan ihan oikeaa maitoa.

Baby K:lla on nyt neljä hammasta, viides ja kuudes näkyvät jo ikenien läpi ja ikenet ovat niistä kohdista todella turvonneet. Neuvolassa arvioivat, että 8-kuisena olisi jo kuusi hammasta suussa.

Baby K on istunut jo kuukauden (eli noin 5-kuisesta) täysin topakasti itse ja konttaamista harjoitellaan kovasti. Illalla ei meinaa uni tulla, kun pinnasängyssä pitää "pumpata" edestakaisin konttausasennossa. Toissailtana oli jo ensimmäinen eteenpäin yritys, kunnes tasapaino petti.

Äidin lisäksi uusia sanoja alkaa hahmottua pikkuhiljaa. Itsi on isi ja hau tarkoittaa Koiraherra H:ta (joka juontuu ehkä Koiraherra H:n oikeasta nimestä ja/tai siitä, että olemme alkaneet sanoa koiria hauhauksi). Pientä avistelua on jo Baby K:n omastakin nimestä... Pottaharjoittelu alkanee viikonloppuna, kunhan äiti saa ostettua potan.

Seuraava ohjelmanumero on hakea Baby K:n sadevaatteet Postista. Ja koska päiväunia näytti tulleen jo tarpeeksi, laitan kuvia seuraavalla kerralla.

-sofia

PS. Saimme sisäänmuuttopäivän uuteen asuntoomme, aivan mieletöntä! Vielä on kuitenkin käytävä tsekkaamassa asunto korjausten varalta ja piipahdettava sisustusillassa, joka tulevalle naapurustollemme tarjotaan. Ei enää kauaa, melkein ei jaksaisi odottaa!