Lauantaina vietimme Veijarin ristiäisiä. Kastepappi oli sama kuin Viikarilla ja tilaisuus kokonaisuudessaan todella lämminhenkinen. Pidimme ristiäiset kotonamme ihan lähipiirin kesken. Tarjoilut tein itse: kaksi vähän erilaista, mutta ruokaisaa kasvissalaattia; patonkia; kakku ja keksejä. Teemavärinä oli vihreä, kun Viikarilla oli sininen. Kukat laitoin samaan tapaan kuin Viikarillekin, pienet pöytäkukat kahvi- ja tarjoilupöytään ja vapaasti asetellut kukat kastemaljan ympärille. Veijarin kukkina oli valkoisia freesioita, harsokukkaa ja poimulehtiä.

kuva%204-18-normal.jpg

Hetki ennen kastetta. Silkkinen kastemekko on vuodelta 1956, jossa on kastettu mummin sisarukset yhtä lukuunottamatta, äiti, kummitäti ja serkut sekä Viikari ja Veijari. Nauhat on tosin tehty vartavasten Veijarille, koska Viikarikin sai omat nauhansa.

kuva%205-10-normal.jpg

Kahvipöydän kukat

Veijarin nimeä ei kukaan osannut arvata etukäteen. Lähimmäksi taisi päästä Veijarin serkkupoika, joka arveli nimen olevan Leo. Kaikki tuntuivat silti pitävän nimestä, ainakin se on ihan Veijarin oloinen.

-sofia