Lähdin illalla siskoni (joka on vähän aikaa sitten saanut ajokortin) kanssa pienelle ajelulle, kun Isi tuli kotiin ja jäi Baby K:n kanssa katsomaan lätkää. Ajoreittimme kohdistui Isoon-Omenaan, mistä saimme samalla haettua siskolleni energiatankkausta tämänpäiväiselle HCR:lle.

Poikkesimme myös Vilassa, koska olin saanut puhelimeeni viestin, että kaikista normaalihinnoista sai tiettynä kellonaikana -20%. Ajattelimme vain vilkaista, sillä en ole ollut kovin shoppailumoodissa noin vuoteen, mutta löysinkin pari kivaa juttua. Ja koska Vilassa oli synttärit, saimme kumpikin (vaikka siskoni ostanutkaan mitään) pikkolopullot proseccoa ja omaan kassiini sujahti ostosten lisäksi myös toukokuun Costume sekä rusetilla koristettu hiuspanta. Tällainen shoppailu kannattaa!

Koska vaatevarastoni on melko onneton tällä hetkellä sekä määrällisesti että laadullisesti, aion testata uudet löydökseni jo heti tänään, kun sukulaiseni tulevat visiitille ja lähdemme äitini ja Baby K:n kanssa katsomaan siskoni juoksua.

Hauskaa synttäriä, Vila - ja kiitos lahjoista!

-sofia