Hassua ajatella, että on vielä helmikuu, kun ulkona tuntuu ihan pääsiäiseltä. Meillä päin on lähes kaikki lumet hävinneet jo alkuviikosta ja asfalttitiet ovat kuivia. Nyt on kyllä mukavampi käydä päiväkävelyllä Baby K:n kanssa, kun voi pukea toppahaalarin sijaan kevythaalarin, jossa on helpompi liikkua. Ja kävelykin on meillä molemmilla sujuvampaa, kun ei ole liukasta.

kuva%204-9-normal.jpg

Baby K haluaa nykyään kävellä suurimman osan lenkistämme ja hauskinta on, kun saa työntää rattaita samalla.

Rukkaset // H&M

Kauluri // Zara

Saappaat // Prisma

Maanantaina kävimme perinteen mukaisesti Helsingissä ja testasimme Midhillin burgertarjontaa. Palvelu oli melko hämmentävää, enkä tiedä oliko palvelutilanteet hämmentäviä vain meille vai myös tarjoilijalle. Burger (Greenhill brgr) oli muuten ihan ok, mutta sämpylä sen ympärillä oli vaaleaa, jauhoista mössöä. Hinnoittelu oli ehkä hiukan lipsahtanut mietinnästä ja pidimme paikkaa ylihinnoiteltuna tuotteiden laatuun nähden. 

kuva%201-12-normal.jpg

Midhillin Greenhill brgr, pakkaus oli hauska!

kuva%202-12-normal.jpg

Jälkkärillä Coffee Housessa, mandariini-suklaa-juustokakkumuffinssi. Nam.

kuva%203-13-normal.jpg

Testasin siskoni gps-ranneketta, joka on tullut jo toisesta huollosta puolen vuoden sisään. Tuntui ainakin nyt toimivan, joten sen kehtaa laittaa menemään takaisin Saksaan.

kuva%203-12-normal.jpg

Unohdin hanskat kotiin ja kovan tuulen takia oli pakko ostaa uudet. Huomasin, ettei oikeastaan missään ole enää hanskoja, vaan joka paikkaan on tunkeutunut jo kesävaatteet hyllyihin. Onneksi on aina Stockmann, ja sieltä löysinkin tyylikkään parin edullisesti. Samalla ostin pienen laukun, jonka tyylistä olen pitkään hakenut (ja poikkesin vielä Aseman Suutarissa hakemassa siihen kunnon suoja-/puhdistus-/hoitoaineen).

Mahavauva sai tänään yllätyspaketin siskoltani Saksasta. Oli ihan mahtavaa, että paketista tuli tutti vastasyntyneelle, koska olin juuri miettinyt, ettei meillä ole ihan pientä tuttia, jos sellaista tarvitsee. Lisäksi paketissa oli pesuaineita, iengeeliä, kosteuspyyhkeitä ja pari ensilusikkaa. Vielä kun saisin hoitolaukun hommattua (Eräs kaverini, joka on todella taitava ompelija, lupasi minulle tehdä sellaisen ja tuoda sen henkilökohtaisesti kun hän tulee huhtikuussa taas Briteistä käymään. Jippii!), niin saisin kaikki sinne jo täytteeksi! 

kuva-6-normal.jpg

Nauttikaa auringosta, viikonloppuna alkaa kevät!

-sofia

PS. Mahavauva sai myös tervetuliaispaketin Vaukirjalta (Tämän paketin sai siis tilattua vain postimaksuilla, joten pakkohan se oli hyödyntää. Baby K:llekin tilasin vastaavan, joka silloin oli hieman erilainen). Varsinkin "Kirja sinusta" on mielestäni todella ihana!

kuva%202-13-normal.jpg