Tällä viikolla olemme taas retkeilleet ahkerasti, harmikseni en saanut välillä kameraani toimimaan koneemme kanssa, että olisin voinut siirtää kuvia. (Jos jollain on tietoa, miksi Olympus E-500 sammuttaa Macbook Pron, kun niiden väliin laittaa piuhan, ja millä tämän ongelman saisi poistettua, saa kertoa! Tätä ei siis tapahdu aina, mutta toisinaan ja yleensä juuri silloin, kun kamera on täynnä tärkeitä kuvia.)

Meillä piti myös olla puolvuotisneuvola tällä viikolla, mutta se peruuntui terkkarin sairastuttua. Olisi ihan oikeasti joskus kiva käydä sillä omalla hoitajalla, olen koko raskauden ja Baby K:n aikana käynyt hänellä ehkä kolmesti, muuten meillä on vaihtunut ihminen joka kerta. On niin rasittavaa kertoa aina koko tarina alusta alkaen, kun olen huomannut, etteivät nämä 'sijaiset' ole katsoneet ollenkaan meidän historiaamme. Lisäksi osa tärkeistä asioista jää kokonaan kertomatta, kuten raskauden aikaina otettavat verikokeet, kun meillä on Baby K:n kanssa eri veri. Että hupsis vaan ja kehitystä kiitos tähän Espoossa!

Mutta niistä retkistä... Keskiviikkona painelimme venesatamaan (Haukilahti-Iso Vasikkasaari-Haukilahti maksaa vain 5€/aikuinen) ja lähdimme miniristeilylle Isoon Vasikkasaareen. Sää oli melko kolea, mutta eipä se meitä haitannut. Kävelimme saaren ympäri ja kävimme Kesäravintolassa syömässä. Ihan visiitin arvoinen paikka! 

P7314976-normal.jpg

P7314970-normal.jpg

P7314967-normal.jpg

P7314956-normal.jpg

P7314955-normal.jpg

(Kuvat menivät jostain syystä nyt väärinpäinjärjestykseen, mutta eiköhän niistä selvän saa.)

Torstai oli taimistopäivä. Sanoinko jossain vaiheessa, että tänä vuonna laitan vain muutaman kukan? No, nyt on seitsemän pelargoniaa, kolme maahumalaa, yksi oliivipuu, yksi basilika, kaksi laventelia, tusina orvokkeja, kaksi tädykettä, yksi pioni, krysanteemi ja syklaami. Piti hakea vähän lannoitetta vielä kerran niille, että jaksavat kukkia ihan loppuun asti. (Ja hei, ohikulkijat kehuvat näitä joka kerta, kun oleilen puuterassillamme!)

Eilen olimme Helsingissä vähän kiertelemässä ja tänään on ollut lepopäivä. Huomenna menemme käymään vähän puutarhoissa, kun on Avoimien puutarhojen päivä. Täytyy katsoa muutama hyvä kohde valmiiksi. Yksityiset pihat taidamme kuitenkin jättää väliin. (Lisäksi äidillä taitaa olla huomenna juhlapäivä!)

Hauskaa viikonloppua kaikille!

-sofia