Vaikka joulunaika onkin ihanaa (vaikkakaan tämä musta keli ei ole yhtään mieleeni), tekee nyt mieli vitamiineja ja parhaita paloja kesästä. Voi olla, että tämä raskauskin on osasyyllinen tähän mielitekoon.

kuva%204-normal.jpg

Aamu lähtee käyntiin lime-vedellä, jota teen karahvillisen jääkaappiin ja lisään siihen päivän mittaan vettä, kun samanaikaisesti tyhjennän sitä tehokkaasti juomalla. Maistuu paljon paremmalta kuin pelkkä kraanavesi!

(aamuisin 1 lime pilkottuna n. litraan vettä, jota tosiaan voi päivän mittaan lisätä ja limen maku pysyy sopivan kirpakkana iltaan asti)

kuva%202-normal.jpg

Kävin eilen ostamassa vähän hedelmiä, olin hiukan pettynyt Stockan hedelmäosastoon. Siellä oli lähinnä erilaisia omenoita ja kuivattuja viikunoita ja taateleita (liittynee jouluun), vaikka ajattelin että siellä olisi AINA ja KAIKKEA. Löysin kuitenkin kiivejä, mansikoita, ananasta, viinirypäleitä ja appelsiineja, ja kotimaisia myöhäisomenoita jotka ostin muualta. NAM!

 

kuva%201-normal.jpg

Tein yöllä, kun en saanut unta isille aamupalalautasen jääkaappiin odottamaan.

Vaikka vitamiinit tulevat nyt tarpeeseen ja niitä tekee mieli, tekee joskus mieli myös jotain muuta...

kuva%203-normal.jpg

Kiireetön herkutteluhetki Fazer Caféssa on aivan ehdoton! Oma valintani on Studio54 -tee (joka muuten sisältää sampanjaa!) ja kinuskikakku.

Leppoisaa perjantaita kaikille! Ei hötkyillä, kyllä se joulu sieltä kuitenkin tulee eikä elämä siihen lopu.

-sofia

PS. Eilisen neuvolakäynnin perusteella kaikki on tässäkin raskaudessa täydellisen mallillaan! Ja uusi neuvolakin vaikutti oikeastaan vielä edellistäkin mukavammalta ja viihtyisämmältä.