Ilmoittauduin Ava TV:n sivuilla Decubal-tuotetestaajaksi ja tulin valituksi. Sain viime viikolla postissa testattavat tuotteet ja nyt olen niitä kokeillut muutaman päivän ajan.

Testattavat tuotteet ovat Decubal Clinic Creme, Decubal Face Vital kasvovoide ja Decubal Lips & Dry Spots täsmähoito. Yleinen ihonhoitorutiinini on kasvojen pesu illalla kasvojenpesuvaahdolla, pyyhkiminen kasvovedellä ja sitten tuota Face Vital kasvovoidetta kasvoille ja dekolteelle sekä huulille Lips & Dry Spots täsmähoitovoidetta. Suihkun jälkeen levitän Clinic Cremeä vartaloni kuiville alueille (reidet, vatsa). Aamulla pyyhin kasvot ja kaulan kasvovedellä ja laitan taas Face Vital kasvovoidetta. 

Parina ekana päivänä kasvovoide tuntui hassulta, kun olen tottunut tähän aikaan vuodesta käyttämään jo kasvoöljyä, mutta kevyempään tuotteeseen tottui kyllä. Kaikki pienet tulehtuneet näppylät hävisivät kasvoiltani parin ensimmäisen päivän aikana (en tiedä, oliko voiteen ansiota, vai heitteleekö hormonit). Reidet eivät tunttu enää yhtään niin kuivilta ja hilseileviltä kuin aiemmin ja tuo huulivoide on todella tymäkkää tavaraa ettei muita voiteita todellakaan tee mieli lisäillä päivän mittaan.

Tuntuu, että ihoni on löytänyt kosteustasapainon, eikä sitä kiristä jatkuvasti eikä se myöskään öljyynny loppupäivästä. Tässä on kuitenkin vielä reilu viikko testailuaikaa, joten saa nähdä, miten tilanne kehittyy.

Nämä Decubal -tuotteet ovat siis tarkoitettu erittäin kuivan ja vaativan ihon hoitoon, ja niitä saa apteekista. Itseäni miellyttää tällä hetkellä niiden hajuttomuus, kun kaikki vähäisetkin hajut tuntuvat käyvän nenään.

Edit // Decubal Body Lotionilla tarkoitin siis Decubal Clinic Cremeä.