Jätin yhden viimeviikkoisen jutun kokonaan omaan postaukseen. Tilasin jokunen aika sitten muutaman korun suosikkikorusuunnittelijaltani, Alyssa Smithiltä, ja ne tulivat viime torstaina. Koska joukossa oli yksi räätälöity koru (esittelen sen sitten, kun sen aika on...), tilauksessa meni hetken verran kauemmin kuin normitilauksessa.

Kun ovikellomme soi, arvasin että sieltä on tulossa jokin suuri lähetys, mutta en ollenkaan ajatellut, että koruni olisivat jo tulleet. Harmi, ettei meillä ollut Baby K:n ja itseni lisäksi muita kotona (tai käymässä), sillä intoiluni pakettia avatessa meni aivan hukkaan. 

Tässä tämänkertaisen tilaukseni korut (Huom! Kuvat eivät tee ehkä oikeutta koruille, sillä ne ovat luonnossa niin paljon kiiltävämpiä ja kauniimpia! Lisäksi niiden kokoa on kuvasta vaikea hahmottaa.)

IMAG2514-normal.jpg

Silver & Pink Ribbon Charity Necklace (Siinä on pieni vaaleanpunainen kivi ja kaiverrettuna "Alyssa Smith", tämän korun hinnasta menee 5£ Race For Life -syöpätutkimukseen. Aivan ihana koru pitää vaikka joka päivä - ja erityisesti Roosa nauha -päivänä!)

2013-07-19%2010.52.31-normal.jpg

Signature Tag Necklace (Tämä on yksi Alyssan formula-korusarjaa, joka on tehty yhdessä Suzi Perryn kanssa. Korussa on kaiverrettuna teksti "Smith&Perry". Koska en ole juurikaan formulafani, mutta pidän näiden korujen ideasta, halusin itsellenikin sellaisen. Valitsin kuitenkin tällaisen joka päivä pidettävän mallin formularatojen sijaan. Ja olenkin jo saanut kehuja tästä, kun pidin sitä perjantaina!)

IMAG2518-normal.jpg

New Generation Original Tweetie Necklace (Tämä on se koru, joka aikoinaan koukutti minut seuraamaan Alyssan koruja - ja vasta nyt sain hankittua sen itselleni! [Tweetie -sarjasta minulla on ennestään nappikorvikset ja avainkaulakoru johon on kaiverrettu kyseinen Twitter-tintti.] Kun avasin korurasian, en todellakaan arvannut että lintu olisi niin ISO! Aivan ihana koru pidettäväksi, kun haluaa saada keskustelua aikaiseksi, vaikka joka päivä!)

Voin todella lämpimästi suositella Alyssaa, mikäli haluat jonkin erikoisemman korun itsellesi. Mallistot vaihtelevat melko usein ja jokaista korua tehdään yleensä vain muutamakymmene, jonka jälkeen niitä ei enää tule uudestaan myyntiin. Lisäksi Alyssa on aivan ihana persoona, jonka kanssa on todella sujuvaa työskennellä räätälöityjen korujen tiimoilta. Itse teetin oman hääkoruni hänellä, sekä isin huomenlahjakorun. Ja nyt tulleen korun, jonka esittelen siis syyskuussa, kun se on ajankohtainen.

Loistokasta iltaa kaikille!

-sofia 

PS. Kannattaa käydä vaikka heti tsekkaamassa Alyssan sivut (http://www.alyssasmith.co.uk), koska hänellä on tänään synttärit ja sen kunniaksi yksi bestsellereistä - Alyssa Smith Rose Gold Necklace ja Alyssa Smith Silver Necklace - on tänään 10£ alennuksessa!