Loppuraskauden väsymys on nyt todellakin saavuttanut äidin. Aamulla parin tunnin valveillaolon jälkeen tekisi mieli jo takaisin sänkyyn ja iltapäivällä viimeistään on vaikea enää pysyä edes pystyssä. Parina päivänä olen saanut houkuteltua Baby K:n sohvalle viereeni lepäilemään, mutta yleensä hän on niin täynnä intoa ja ideoita, että on pakko itsekin vain sinnitellä hereillä. Jos joka päivä voisi lähteä jonnekin tai olisi aikuista seuraa, päivä menisi nopeammin ja pysyisi paremmin tolpillaan, mutta se ei ole kuitenkaan mahdollista. Onneksi enää vajaa kaksi kuukautta laskettuun aikaan!

Tällä viikolla kävimme yhtenä päivänä avoimessa päiväkodissa naapurin Neiti A:n ja hänen äitinsä kanssa. Siellä oli myös yksi kolmevuotias poika, joka leikki todella nätisti näiden meidän pienten kanssa. Ja Baby K oli niin haltioissaan, kun sai katsella isomman pojan leikkejä.

Eilen olimme Espoossa. Heitimme isin aamulla töihin ja otimme auton päiväksi käyttöömme. Kävimme Suomenojalla ja Isossa Omenassa, jotenkin tuntui vähän jo vieraalta. Törmäsimme sattumalta yhteen "Olarin äideistä" (kutsun heitä sillä nimellä, kun neuvolan kautta koottiin meistä esikoisen aikaan sellainen ryhmä, jotka asuivat Olarin seudulla ja saivat vauvansa tammi-helmikuussa) ja oli ihan hauska vaihtaa kuulumisia - muutenkin kuin Facebookissa. Harmi vain, ettei hänellä ollut poikaansa mukana, niin Baby K ei päässyt näkemään ikätoveriaan, mutta juttelimme myös tärkeimmät kehitysaskeleet hänen osaltaan.

Illaksi menimme vielä mummille ja papalle (joka tosin tuli töistä vasta, kun olimme jo juuri lähdössä kotiin). Paistoimme mummin kanssa pannukakkuja, ja mummi ja Baby K tietenkin riehuivat.

Tänään vietämme välipäivää, emmekä tee mitään. Jos laittaisi telkkarin päälle lätkän ajaksi, voisi ehkä pysyä helpommin hereillä ainakin pari tuntia, vaikken jaksakaan keskittyä sitä tuijottamaan.

kuva%204-8-normal.jpg

Hassu postimies toi meille äsken kivan, keväisen paketin!

Huomenna isi on vapaalla (jee!), silloin on taas pakko siivota ja tehdä jotain hauskaa koko perhe yhdessä. Illalla isillä on sählyjoukkueen saunailta, joka on kuulemma kevään päätapahtuma. Pitää yrittää kehitellä meillekin Baby K:n ja Herra H:n kanssa jotain spesiaalia, koska illat ovat niitä tylsimpiä...

Nauttikaa tästä pikkutalvesta, joka hiihtolomien kunniaksi tuli!

kuva%202-11-normal.jpg

Hiihtolomalla pitää juoda kaakaota, lisäsin siihen vielä vähän ylijäänyttä kermavaahtoa ja kanelia.

kuva%201-11-normal.jpg

Sain parhaalta kaveriltani itsetehtyjä konvehteja Ystävänpäivälahjaksi, kun näimme maanantaina.

-sofia

PS. Herra H:lla on tänään 5-vuotissynttärit. Se tietää siis kakkua molemmilla ruuilla.

kuva%203-11-normal.jpg