Ensinnäkin haluan tässä ihan aluksi pahoitella vastauksieni viivästymistä kommentteihin. Jostain syystä en ole niistä saanut ilmoituksia, enkä nähnyt niitä myöskään blogin puolella. Sattumalta klikkailin itseni jollekin välilehdelle, mistä niitä sitten löytyi. Mutta jatkossa osaan pitää vahtia!

Kävimme tänään Suomenlinnassa, palkintomatkalla (kannatti järjestää häät siellä, kun voitti näin hienon palkinnon). Sää oli alkuun pilvinen ja hieman viileä, mutta saarelle päästyämme pilvet väistyivät ja aurinko porotti oikein kuumasti. 

Lautassa istuimme washingtonilaispariskuntaa vastapäätä ja juttelimme niitä näitä. Baby K tietysti ihailevien kommenttien keskellä. Lauttarannassa tapasimme oppaamme, joka oli oikein mukava ja piti mielenkiintoisen privaattikierroksen meille kolmelle. Reitti kulki Piperin puistoon ja takaisin, hieman eri reittejä. 

IMAG1231-normal.jpg

Kierroksen jälkeen todella huikoi ja pääsimme palkinnon toiseen osaan: Ravintola Suomenlinnan Panimoon syömään. Nam, mitä ruokaa ja vau, mikä paikka! Päätimme mennä uudestaankin, ehkä vähän isommalla porukalla.

IMAG1241-normal.jpg

IMAG1243-normal.jpg

Kauppatorilla huomasimme myös washingtonilaispariskunnan päässeen takaisin mantereelle.