Isillä oli vielä tämä viikko kesälomaa, joten lähdimme torstaina käymään Etelä-Karjalassa (joka on muuten ihan kesäparatiisi) sukulaisten luona.

Suunnitelmat muuttuivat melko monesti matkan varrella ja lopulta Lappeenrannassa oleskelu venyi päivällä. Ensimmäinen ilta ja yö meni serkkuni perheen luona, ihan uudessa ja hienossa talossa. Näimme siinä samalla myös toisen serkkuni ja heidän vanhempansa, ja vahingossa myös heidän vanhempiensa koiran joka oli päättänyt lähteä vähän päiväretkelle omin nokkinensa. 

Perjantaina menimme katsomaan 10-vuotiasta Hiekkalinnaa, joka oli tänä vuonna Kalevala-aiheinen. Samalla pyörähdimme satamassa ja ihailimme aina niin kaunista Saimaata.

IMAG2091-normal.jpg

IMAG2109-normal.jpg

IMG_20130628_141826-normal.jpg

Perjantai-alkuillasta vaihdoimme paikkaa serkkuni perheen luota tätini ja hänen miehensä luokse. Tämä mutka ei ollut mitenkään suunniteltu, vaan tuli ihan yllättäen päivällä sovituksi. Meidän piti käydä siellä vain kahvilla ja katsomassa heidän taloremonttiaan, mutta jäimmekin lopulta yöksi (katsoimme hääkuviamme, joita emme olleet vielä nähneet, kävimme katsomassa tuulimyllyjä Joutsenon suoralla ja vaihdoimme yli puolen vuoden kuulumiset). 

IMAG2154-normal.jpg

IMAG2160-normal.jpg

Lauantaina ajoimme ukkini luokse Savitaipaleelle nauttimaan maalaisilmastosta. Hänen tilansa oli taas niin kaunis, vaikka moni kukka olikin jo ehtinyt kukkia ja osa kukkii vasta kuukauden päästä, kun meillä on perinteiset Kesäkisat siellä. Illalla ja yöllä satoi ja ukosti, mutta tänään oli mukavan leppoisa lenkkisää. 

Teimme isin, Baby K:n ja Herra H:n kanssa kävelyretken katsomaan lampaita ja tutkimaan vanhaa purkutöiden alla olevaa VPK-taloa. 

IMAG2212-normal.jpg

IMAG2222-normal.jpg

Nämä vanhat luistimet koristavat ulkovessan seinää. Isin mielestä Baby K:n ei kuitenkaan kannata näistä ottaa ensimmäisiä lätkäluistimia.

IMAG2236-normal.jpg IMAG2243-normal.jpg

Vanha viinapullo löytyi romukasasta VPK-talosta. Harmittaa, että se puretaan, kun siellä on kaikkea vanhaa ja hienoa. 

IMAG2256-normal.jpg IMAG2262-normal.jpg

Toin kotiinkin vähän kesäfiilistä ukin pihasta. Melkein kaikki on vielä ihan nupullaan, jotta ne kestäisivät mahdollisimman pitkään. 

(Ostin torstaina Pink Boudoirista Lisbeth Dahlin kehykset hääkuvallemme, joten sekin saatiin vihdoin suurempana esille!)

-sofia

PS. Baby K täytti perjantaina 5 kuukautta! Kohta hän menee jo kouluun...