Kävimme (äiti ja isi) Murussa syömässä Baby K:n ollessa mummilla hoidossa, sillä saimme häälahjaksi sinne lahjakortin jonka päätimme käyttää vasta Baby K:n synnyttyä.

Odotuksemme olivat melko korkeat, sillä kaikki tuttavamme (jotka siis ovat käyneet Murussa) ovat kehuneet meille sekä henkilökuntaa että ruokia ja tunnelmaa. Täytyy kuitenkin sanoa, että olimme hiukan pettyneitä.

Ensinnäkin paikka oli todella pieni, ahdas ja pimeä (vaikka ulkona oli täysin valosaa). Toisekseen olisimme kaivanneet jotain listaa, josta valita ruokia, mutta meille osoitettiinkin liitutaulua joka sijaitsi naapuripöydän takana niin, ettemme edes nähneet listan vaihtoehtoja. Päätös oli näin ollen melko helppo, valitsimme päivän menun. Tarjoilija ehdotti meille ruuan kanssa viinipakettia, joka on tarkkaan valittu kyseisille ruuille. Minä päädyin viiniin ja mieheni pelkkään veteen.

Toisen kaadon jälkeen jätin viinipaketin kesken, kahdessakin oli jo aivan tarpeeksi juotavaa. Mieheni juomattomuus tuntui vaivaavan henkilökuntaa, sillä häneltä kysyttiin ainakin kymmenen kertaa illan aikana, joko hänen kuitenkin tekisi mieli viiniä. Ei tehnyt.

Juustolautastemme tullessa ihmettelin, kun saimme erilaiset pyöreät lautaset (eri väriset, -kuvioiset ja -kokoiset) ja omani oli kahdesta kohdasta todella pahasti lohjennut. Ajattelin, että tällä haetaan tunnelmaa. Mutta viereisen pöydän seurue söi samaa menua ja heidän juustonsa olivat ehjillä, valkoisilla ja suorakaiteenmuotoisilla lautasilla. Eli saimmeko me jotkut jämälautaset?

Hintoja ei mainittu missään vaiheessa, eikä niitä missään lukenut. Laskun tullessa järkytyimme, kun jouduimme laittamaan omaa rahaa puolet lisää lahjakortin lisäksi, vaikka sen summalla olisi syönyt jossain ihan kelpo paikassa jo neljä ihmistä kunnon satsin.

Eli ihan kiva, uudestaan voisimme mennä jos tilaisuus tulisi ja ruoka oli sijaintiin nähden ihan ok hintaista. Mutta ruokalistat ja hinnat esiin, tyrkkymyynti pois ja kaikille asiakkaille samanlainen kohtelu, niin voisin jopa suositella jollekin.

-sofia