Tämäkin viikko meni sukkelaan. Kahden pienen kanssa aika ei käy pitkäksi, kun kädet ovat koko ajan täynnä hommaa. Alkuviikosta lenkkeilimme, mutta sitten Viikarille nousi kolmen päivän korkea kuume (saattaa johtua puhkeavasta kulmahampaasta, joka tuntuu olevan todella arka, mutta se olisi sitten viimeinen puhkeava hammas ennen kuin yhdet puuttuvat takahampaat tulevat joskus vähän myöhemmin tai sitten vain helteistä). Kuumepäivinä Viikari ei suostunut syömään, eikä juuri juomaankaan ja hän olisi vain nukkunut, mutta yliväsymys ei antanutunelle sijaa. Onneksi kuume kuitenkin lopulta laski ja tänään on ollut jo ihan normaali päivä.

kuva%202-22-normal.jpg

 

kuva%203-22-normal.jpg

kuva%201-19-normal.jpg

Viikari ja Veijari ovat jo ihan erottamattomat. Suloisinta on, kun Viikari antaa pusun tai käy halaamassa pikkuveljeään. 

Housut // NameIt

kuva%204-14-normal.jpg

Mummi tuli vähän hoitamaan kanssani poikia, kun molemmat tarvitsivat syliä. Vietimme pienen, rauhallisen teehetken, kun kumpikin poika nukkui.

kuva%205-7-normal.jpg

Syreenit ovat niin kauniita! Ja vihdoin sain niitä pari oksaa maljakkoon. Harmi vain, että niiden kesto maljakossa on kovin lyhyt...

Maljakko // Pentik

Kivituikut // Iittala

Tarjotin // H&M Home

kuva%201-20-normal.jpg

Ruukkupuutarhani on tältä kesältä valmis. Koska en löytänyt isoja saviruukkuja lisää, tyydyin pienempiin. Ehkä saan Mårbackan pelargonit talveksi ikkunalle.

Ruukut // Ikea, H&M Home, Stockmann

Kukat // Plantagen, Stockmann

kuva%203-23-normal.jpg

Tänään oli myös aika laittaa varpaat kesäkuntoon. Jos saisi kynnet pidettyä siisteinä ensi viikonloppuun asti, pienellä lisälakkauksella siis.

Kukat // Plantagen

Ruukut // H&M Home

Kynsilakat // Lumene Gel Effect (13 Red Currant & 16 Lake Blue)

kuva%204-15-normal.jpg

Kävimme Viikarin kanssa vähän kukkakaupassa ja pääsimme vielä illlansuussa istutushommiin. Odotan innolla, että prennat kasvavat ja alkavat kukkimaan!

Kasvit (vartettu puistosyreeni, punatähkä, Japanin vaivero, kaunosilmä) // Plantagen

kuva%202-23-normal.jpg

Kun työt on tehty ja viikko saatu päätökseen, on aika nauttia hetki omasta ajasta! Leivoin pikajuustokakun, joka oli herkullista ja teki melko nopeasti kauppansa - isillekin siis maistui.

Mahtavaa viikonalkua kaikille!

-sofia