Olemme käyneet pienestä asti joka kesä Porvoossa päiväretkellä. Viime vuosina olemme tehneet tämän retken yhdessä siskoni kanssa, ja tänä vuonna oli mahdollisuus ottaa myös Baby K mukaan. Ajoimme siis eilen aamupäivästä Porvooseen ja kiertelimme kaikki ihanat maisemat valtavan turistilauman keskellä (en ole varmaan koskaan nähnyt niin paljon turisteja siellä).

IMAG2321-normal.jpg

Kesäsade pääsi yllättämään meidät ja kastuimme ainakin osittain ennen kuin ehdimme vetäistä sateenvarjot esiin ja heittää Baby K:n rattaiden päälle sadesuojaa. Mutta joka kesä kuuluu kastua yhdessä sateessa.

IMAG2328-normal.jpg

Brunbergin tehtaanmyymälä on yksi pakollisista kohteista. Sieltä lähti mukaani lakritsitoffeita ja salmiakkilakuja, nam!

IMAG2329-normal.jpg

Tehtaanmyymälässä on ollut vuosia tämä sama kartta, johon saa laittaa nuppineulan sille kohdalle, mistä on kotoisin. Huomasin Etelä-Suomen kuluneen jo täysin puhki.

IMAG2332-normal.jpgIMAG2333-normal.jpgIMAG2335-normal.jpgIMAG2336-normal.jpg

IMAG2341-normal.jpg

Teetee Shopin outeletista ostin pienen metallisen sydänkulhon. Harmi, etten ostanut toista samanlaista, sillä joulunaikaan keksin sille varmasti tuhat tarkoitusta.

Kulhossa on tällä hetkellä isin jokapäiväiset asusteet; Quicksilverin kello ja Alyssa Smith Jewelleryn bespoke-koru, jonka suunnittelin ja tilasin isille huomenlahjaksi.

Ihana päivä taas tulossa ja me lähdemme merenrantakävelylle!

-sofia

PS. Baby K:n tämän viikon uusia taitoja on eteenpäin kieriminen ja tavaroiden heittely. Ja tietysti syöttötuolissa istuminen.