Baby K on nyt aloittanut totuttelun kiinteisiin ruokiin. Päätin kuitenkin aloittaa melko pehmeällälaskulla ja valitsin ensimmäiseksi maisteltavaksi Onni maissivellin. 

Hiukan jännitin, millaisen reaktion saan lusikkaa suuhun työntäessä, kun neuvolassa sanoivat reaktioiden olevan mitä ihmeellisimpiä uusia makuja kohtaan. Baby K näyttää kuitenkin olevan kaikkiruokainen.

Muutama päivä on nyt maisteltu maissivelliä muutaman ensilusikallisen verran ja hyvin on näyttänyt uppoavan. Tuntuu, että Baby K olisi valmis suurempaankin satsiin ja nopeammalla temmolla, mitä itse olen valmis antamaan.

Koska velli on 210 gramman pakkauksessa, eikä millään mene vielä vuorokauden aikana, laitoin loppupurkin jääpalamuotteihin ja pakkaseen. Sieltä on kätevä sulatella näitä ensimakupaloja tarpeen mukaan.

Ja sanotaanhan, että karkea ruoka kehittää myös suuta ja puhetaitoa. Baby K yllätti eilen aamulla pötkötellessään vatsani päällä sanomalla "äi-ti". Ehkä hiukan vahingossa, mutta siitä se lähtee. Tämän jälkeen hän kikatteli ja jatkoi jokellustaan "äiäiäi äigy äiji äijä äi".

-sofia

PS. Ihanaa Äitienpäivää kaikille äideille!