Tähän viikkoon onkin mahtunut useampi Helsinki-päivä ja shoppailua. Onneksi säätkin ovat sattuneet kohdilleen juuri näinä päivinä. On niin kiva lähteä liikenteeseen Baby K:n kanssa, kun hän on jo niin iso poika ja tiedän, ettei hän ole kiukuttelevaa sorttia.

Eilen kävimme keskustassa "perinteisellä kierroksella" parhaan ystäväni seurassa. Ensin herkuttelimme vanhassa vakkaripaikassamme Fenniakorttelissa, sieltä tepsuttelimme Rautatientorille jälkkärille ja lopuksi Espan kautta Kauppatorille mansikoille ennen pientä shoppailurundia Forumissa.

IMAG1482-normal.jpg

Toissailtana värkkäsin vähän muffinsseja, joita mutustelimme Rautatientorilla. Nam! (Vaaleat epäilyttävän näköiset kokkareet kuorrutteessa ovat valkosuklaapaloja.)

IMAG1491-normal.jpg

Kesä-Espa on niin nätti! Joku hassu mies kipitti jäätelö kädessään vierellemme ja kysyi minulta, onko tien toisella puolella oleva kärryjä vetävä hevonen "varsa vai hevonen". Ennen kuin ehdin vastata hämmästykseltäni, hän oli jo poissa. Muutamakymmen metriä myöhemmin hän tuli taas jostain viereeni, hymyili ja ilmoitti sen olleen hevonen.

IMAG1496-normal.jpg

MicMacin alesta löytyi ihania kasvonaamioita. Aion pitää jonkun hemmottelupäivän, kun isi on taas lomalla.

IMAG1497-normal.jpg

MicMacista ostin myös lompakon, joka toimii pikkulaukkuna, kun ei jaksa raahata isompaa mukana. Siinä on korttipaikkojakin reilusti!

Yves Rocherille oli tullut kesäuutuutena kuivaöljyä, joka antaa kauniin hohteen iholle. Kokeilin aamulla suihkun jälkeen ja ihoni tuntui ja näytti hyvältä. Näyttäisi varmasti paremmalta, jos alla olisi rusketusta, mutta oma ihoni ei valitettavasti rusketu, vaikka kuinka yrittäisin (enkä edes halua enää yrittää, kun tiedän sen vain palavan ja luomieni huutavan hallelujaa).

Tänään olemme viettäneet koko perheen yhteistä vapaata. Kävimme Ikeassa, kun halusin lisää kankaita ja tarvitsimme viileät kesäpeitot. Taidan sukeltaa hetkeksi köllöttelemään sänkyymme isin ja Baby K:n viereen. Heippa!

-sofia