Olemme nyt saaneet muutettua, yllättävän kivuttomasti. Koska firma, jolta aiempi asuntomme oli vuokrattu, ei suostunut joustamaan muuttopäivissä piiruakaan, jouduimme muuttamaan pienen mutkan kautta. Tyhjensimme edellisen asuntomme ensin erääseen varastoon, jonka saimme vuokrattua hetkeksi käyttöömme ja majailimme itse väliaikaisesti muiden nurkissa muutaman päivän. Tällä viikolla saimme sitten avaimet uuteen asuntoomme ja roudasimme kaikki tavaramme sieltä ja täältä tänne. Pikkuhiljaa kaikki alkaa näyttää siltä miltä pitääkin ja alan uskoa, että tämä on meidän uusi koti. Olohuoneemme kokokin alkaa hahmottua, kun olemme saaneet muuttolaatikoita tyhjennettyä, joulukuuselle on tilaa vaikka kuinka!

Torstaina kävimme rakenneultrassa, kaikki oli vallan mainiosti ja pientä vihiä saimme jo uudesta tulokkaasta. Nähtävästi Baby K:n pikkusisaruksesta tulee hiukan eri näköinen, mutta aivan täydelliseltä pikkupallerolta hän jo näytti!

Eilen piipahdimme Itsenäisyyspäivän juhlakonsertissa, joka jäi osaltamme hieman lyhyeksi, sillä Baby K:lla oli juuri päiväuniaika, muttei hän tietenkään malttanut nukkua kun piti taputtaa ja ihmetellä torvia ja äidin vieressä istuvan miehen kelloa. Menimme sitten ottamaan pienet päivänokoset, jotka tulivat ihan tarpeeseen koko perheelle ja söimme hyvin isovanhempien luona.

Baby K on oppinut tässä blogin hiljaiselon aikana ainakin vilkuttamaan, seisomaan omillaan, naksuttelemaan suulla, Kiitos - Ole hyvä-leikin, uusia tavuja, uusia puhuttelevia katseita, käskemään ja polkemaan jalkaa. Tahtoa ei tästä pikku-ukosta puutu.

Tekisi mieli lisätä tänne kuvia, mutta oma puhelimeni on jossain päin Eurooppaa pikku matkalla ja käytössäni on Nokian vanha simpukka, jonka kuvista ei juuri saa edes selvää. Eikä niitä taida edes saada siirrettyä puhelimesta mihinkään... Katsotaan sitten, kun saan jossain vaiheessa puhelimeni takaisin ja ehdin taas räpsäistä kuvia, kun se nähtävästi on reissun aikana tyhjennetty kaikesta tiedosta.

Hauskaa joulun odotusta kaikille!

-sofia

PS. Meillä on ihanan valkoista, kun koko eilinen päivä taisi tulla lunta ja nytkin pikkuisen leijailee!