Syksy on juuri nyt parhaimmillaan. Osa puista on jo lehdettömiä ja osassa on vielä aivan mahtavia värejä, joita vain luonto osaa tehdä. Suimuiset aamut, jotka tuntuvat vielä lämpimiltä ja joiden seasta voi erottaa punaiset aroniat tai illasta palamaan unohtuneen tuikun. Toisaalta kaikki on masentavaa, kun on pimeää ja märkää ja kuollutta, mutta toisaalta juuri se on parasta että kaikki saa olla masentavaa. Kaikesta tuleekin positiivisen masentavaa ja sitten voi taas jatkaa suuremmalla tarmolla eteenpäin.

IMG_5112-normal.jpg

Me teimme tänään Viikarin kanssa vähän pihatöitä, haravoimme takapihan ja leikkasimme perennapenkin matalaksi. Siistin myös vähän syyshortensiaani ja laitoin raparperin talviunille. Saa nähdä, mitä keväällä löytyykään pihaltamme, kun se on kokenut vasta ensimmäisen talvensa.

Eilen meillä kävi vieraita, kun isi oli töissä. Vieraita pitäisi käydä useammin, koska se katkaisee arjen ja antaa virikkeitä. Ja silloin saa hyvällä syyllä leipoa.Eikä tarvitse edes olla mitään syytä vierailla, voisi vain poiketa turisemaan arkisia.

IMG_5110-normal.jpg

Dagen efter -kakkupala, oli oikein herkkua

Viikonloppu oli oikein onnistunut ja turvallisen tuntuinen, kunnon rentouttava ja rauhoittava viikonloppu. Huomenna taas kerhoihin ja arkeen kiinni!

Viettäkää hauska viikko, nähkää värit!

-sofia

PS. Kannattaa kurkata Kirppikselle, sinne on tullut myyntiin vauvan- ja lastenvaatteita. Ja lisääkin meiltä löytyy, jos oikein innostuu!

IMG_4953-normal.jpg

Hanikan uimaranta, Espoo