Onpas ollut kiireinen viikko! Moneen kertaan olen ajatellut kirjoittaa tänne, mutten ole sitten kuitenkaan ehtinyt.

Lauantaina oli ÄIDIN VAPAAPÄIVÄ. Isi oli töissä, mutta mummi halusi tulla hoitamaan Baby K:ta - ja sehän sopi. Kävin kaverini kanssa syömässä (Fafa'sissa, aivan mieletöntä falafelia - suosittelen!) ja leffassa (Delivery Man, uskokaa tai älkää, liikutuin tästäkin elokuvasta hormonihuuruissani) Helsingissä. Teki niin hyvää, koska en ole ollut vapaalla Baby K:sta kertaakaan koko vuoden aikana (paitsi syksyllä kävimme parin tunnin reissulla ultrassa isin kanssa kahdestaan, kun Naistenklinikan ultraan ei saa ottaa lapsia mukaan ja kerran kävimme parin tunnin ravintolaillallisella, kun olimme saaneet lahjakortin häälahjaksi). Kotimatkalla bussissa oli silti jo kauhea ikävä kotiin pikku palleroisen luokse.

kuva%201-10-normal.jpg

Sunnuntaina mummi ja pappa tulivat meille syömään. Kävimme myös pienellä kävelyllä, mutta oli niin jäistä ettemme kehdanneet kovin pitkälle lähteä. Ja lisäksi äitiä supisteli melko tehokkaasti...

Maanantaina lähdimme Baby K:n kanssa bussilla Helsinkiin vähän asioille. Ehdimme kävästä myös papan töissä ja nähdä pikaisesti mumminkin. Ajattelin, että menisimme tekemään löytöjä Stockan outletiin, mutta jo toistamiseen petyin tähän uuteen liikkeeseen. Vauvanvaatteita siellä oli tällä kertaa vain yksiä potkuhousuja koossa 40, eivätkä nekään mitään outlet-hintaisia.

kuva%202-10-normal.jpg

Saimme erittäin hyvää palvelua City Centerin Fazer-kahvilassa

Tiistaina oli uudesta vauvasta neuvola. Kaikki arvot olivat kohdillaan ja kohtu kasvaa ihan mallikkaasti hieman keskikäyrän alla. Vähän tuli rajoituksia, Baby K:ta pitäisi nyt välttää nostamasta ja kävelylenkkejä täytyy sekä lyhentää että hidastaa kovien supistusten vuoksi. Lisäksi mahavauva on jo sen verran alhaalla, että se painaa todella kovasti kaikkiin liitoksiin, tämä johtuu taas lyhyestä välistä näiden raskauksien välillä ja paikat ovat vielä suht auki edelliskerrasta. Tietänee silti nopeaa synnytystä! Nyt alkaisi normaalisti käynnit joka toinen viikko, mutta terkkarini oli sitä mieltä, että voimme ottaa seuraavan ajan vasta kolmen viikon päähän. Tietysti voin aiemminkin soitella aikaa, mikäli siltä tuntuu, mutta tällä hetkellä aihetta siihen ei tuntunut olevan. Siitä seuraava käyntikin on sitten kolmen viikon välillä ja se onkin neuvolalääkäri. Toivon, että lääkäri on eri kuin edellisellä kerralla!

Tänään ja huomenna isi on vapaalla, joten vietämme laatuaikaa perheen kesken. Muistin tänään vihdoin hakea myös tilaamani Baby Boxin Lastentarvikkeesta. Samalla ostin Baby K:lle pari juttua, jotka olivat sopivasti aleissa. Tai oikeastaan ostin hänelle vain sellaisen mukin ja ovistoppari ja kaappilukko ovat ehkä enempi säästämään äidin ja isin hermoja.

kuva%203-10-normal.jpg

Äidin paketti, joka tuli Briteistä (Baby K saa käyttää hammasgeelin)

kuva%204-7-normal.jpg

Mahavauvan Baby Box-paketti Lastentarvikkeesta

Tuttipullo // Emma

Ruokalappu // Me&I

Pahvikirja // Vaukirja

Ensivaipat // Pampers

Huomenna näemme naapureitamme illan suussa. Pitää vielä aamulla laittaa viestiä, mikä on tarkka suunnitelma. Lauantaina mummi tulee (taas) hoitamaan Baby K:ta, että äiti saa vähän levätä. 

-sofia

PS. Pari koneellista on nyt pesty pieniä vauvanvaatteita. Uskomatonta, että ne ovat joskus mahtuneet Baby K:n päälle! Päädyimme muuten ottamaan äitiysavustuksen tällä kertaa rahana, koska pakkaus olisi kuitenkin sama kuin Baby K:lla.