Tällä viikolla on ollut väkisinkin mieli positiivisen puolella, kun on ollut aurinkoista ja jotenkin niin keväistäkin! Enää (lyhyt) kuukausi oikeaan kevääseen, vaikka viimeöisen lumipyryn perusteella ei kyllä uskoisi.

Keskiviikkona kävin aamupäivällä Postissa hakemassa Baby K:lle lähetyksen. Taivas oli kirkkaansininen, aurinko paistoi vastaan ja Helsinki-Vantaalta nousi kone. Harmi, että olin ratissa, enkä järkkärin kanssa liikkeellä kävellen. Poistullessa radiosta tuli vielä vanhempaa Adelea, oli aivan täydellinen päivän alku.

Siivosimme keskiviikkona Baby K:n kanssa synttäriviirit pois ikkunoista. Baby K tosin siivosi niitä mielellään myös pois roskiksesta... Illalla leivoin "Runebergin torttuja", löysin netistä helpon ja nopean ohjeen, jota hieman muuntelin. Ohjeen olisi saanut kyllä tuplata, niistä tuli niin pieniä suupalasia, mutta maistuivat silti. Kävimme myös pienellä kävelyllä ja keräsimme vihdoin oksia maljakkoon. Nyt jännäämme, milloin ensimmäiset silmut puhkeavat!

kuva%202-7-normal.jpg

Viirinauha // Tiger

kuva%203-8-normal.jpg

kuva%201-7-normal.jpg

Torstaina kävin Kelassa toimittamassa raskaustodistuksen ja varmistamassa vähän asioita. Samalla reissulla löysin KappAhlin ale-tangosta pari kivaa äitiysajanvaatetta. Ne eivät siis varsinaisesti ole äitiysvaatteita, mutta sopivat tähän tarkoitukseen vallan mainiosti

kuva%202-8-normal.jpg

Toppi // KappAhl

Päiväpeitto // Asko

Torkkupeitto // Ellos

kuva%201-8-normal.jpg

Neule // KappAhl

Päiväpeitto // Asko

Torkkupeitto // Ellos

Eilen olimme koko perhe vapaalla, isi käytti automme ensimmäisessä katsastuksessa ja läpi meni. Ei ainakaan siitä tarvitse nyt stressata. Teimme ruuaksi keittoa, johon laitoimme liemen sekaan tomaattimurskaa ja Koskenlaskijaa, siitä tuli aivan mielettömän hyvää! Voisin vain nautiskella sitä lientä.

Meille asetettiin viikolla kraanaveden juontikielto. Harmittaa, kun on ihan uusi asunto ja heti tällaisia ongelmia. Mitään tuloksia ei olla vielä saatu, mutta joka tapauksessa rakentaja joutuu jotenkin asian korjaamaan. Toivottavasti ei heti joutuisi putkiremonttia tekemään. Muutenkin veden ostaminen tuntuu oudolta, enkä edes osaa oikein arvioida käyttömääriä, kun ei sitä tule ajatelleeksi, sen kun laskee vain. Lisäksi huolettaa tämän raskauden kannalta, kun olen tätä vettä juonut kuitenkin noin kaksi kuukautta, vaikkakin ihmetellyt makua ja hajua.

Nyt menen koristelemaan tämänpäiväiset leipomukset. Toivottavasti isi on hyvillä mielin töistä tullessaan, kun koko koti on siivottu ja ilmassa tuoksuu kaneli ja vanilja.

kuva%204-5-normal.jpg

Meille saisi tuoda kukkia, kaksi neilikkaa tai leinikkiäkin riittäisi. Isi kun ei ymmärrä kukkien päälle, eikä lähistöllä ole kukkakauppaa (Missähän meidän lähikukkakauppa on?), mistä voisin nopeasti niitä hakea.

Leinikit // Kaivokukka

Nauttikaa nyt talvesta, kun se vihdoin tuli!

-sofia