Mummi ja pappa kävivät eilen meillä kylässä. He toivat Baby K:lle pulkan ja kävimmekin heti testaamassa sitä. Baby K nautti vauhdista ja nauroi aivan innoissaan, kun kävimme tekemässä pienen kävelylenkin. Herra H:kin pääsi mukaan, sitä ei kyllä juuri pulkka kiinnostanut...

kuva-2-normal.jpg

Pappa ja Baby K

Illemmalla soittelimme vielä Skypellä kummitädille Saksaan, siitä tulikin lopulta aika maratonpuhelu. Vaikka mitään todella erityistäei olisi tapahtunut, juttua riittää joka kerta. Varsinkin, jos Baby K pääsee osallistumaan.

Tänään meinaamme käydä Baby K:n kanssa taas pienellä pulkkalenkillä, kun sääkin on sopivasti lauhtunut. Toivon, että jalkakäytävät on nyt aurattu, kun illalla ne olivat aivan sohjossa kun kävimme Herra H:n kanssa iltalenkillä.

Mahavauva ilmoittelee taas itsestään oikein tuntuvasti. Viime yönä heräsin neljän aikoihin, kun mahassa alkoi aivan hirveä potkiminen ja sitä kesti kaksi tuntia. Oikein kipeää teki välillä, enkä tiennyt, missä asennossa olisi paras. Ja tänään on taas tuntunut, kuinka kantapäät yrittävät tunkeutua kyljestä ulos. Aiemmin olin varma, että tästä tulisi vähän paikallaanpysyvämpi yksilö, kun liikkeet ovat olleet melko rauhallisia, mutta taitaa tulla samanlainen menijä kuin Baby K.

-sofia